Chcialem sie dowiedziec czegos wiecej. Macie jakies doswiadczenie? Opinie?
Wiem ze jest tam mozliwosc plywania z tymi przemilymi ssakami i to mnie najbardzije interesuje z tego praku wodnego.
pozdrawiam
AK
Koniec Świata powie Ci dokąd warto pojechać i jak to zrobić tanio. Co więcej, powiedzą Ci o tym ludzie, którzy znają dany kraj na wylot, bo mieszkają w nim lub byli w nim wielokrotnie. Dowiesz się co zobaczyć, co zjeść, na co się szczepić, obejrzyjsz zdjęcia i posłuchasz muzyki.
Jeśli jedziesz gdzieś z plecakiem, znajdziesz tu wszystko czego szukasz.

|
|
|
|---|---|
Portugalia / Zoomarine - park wodny z delfinami / utworzony 2012-01-19 00:01 |
|
| Wiadomość | Autor |
|
Doszukalem sie wsteponych informacji o delfinarium w Algarve niedaleko Faro. Nazywa sie Zoomarine. Ich strona www. niestety nie dziala.
Chcialem sie dowiedziec czegos wiecej. Macie jakies doswiadczenie? Opinie? Wiem ze jest tam mozliwosc plywania z tymi przemilymi ssakami i to mnie najbardzije interesuje z tego praku wodnego. pozdrawiam AK
Napisane: 2012-01-19 00:01
|
arsen11
Twórca tematu
Od: 2012-01-18
|
|
strona ruszyła
http://www.zoomarine.pt/en Caly czas czekam na wasze opinie, jezeli ktos z was tam byl AK
Napisane: 2012-01-25 03:46
|
arsen11
Twórca tematu
Od: 2012-01-18
|
|
"arsen11" napisał/a Doszukalem sie wsteponych informacji o delfinarium w Algarve niedaleko Faro. Nazywa sie Zoomarine. Ich strona www. niestety nie dziala. Chcialem sie dowiedziec czegos wiecej. Macie jakies doswiadczenie? Opinie? Wiem ze jest tam mozliwosc plywania z tymi przemilymi ssakami i to mnie najbardzije interesuje z tego praku wodnego. pozdrawiam Witam ! W Zoomarine bylem 3 lata temu. Dosyc spory to osrodek . Wiele roznych pokazow : delfiny, foki , rozne ptaki etc. Mozna sobie odpoczac na roznych basenach. Mozliwosc milego spedzenia calego dnia.Mozna wykupic rowniez plywanie w towarzystwie delfina. Cena ponad 100 euro / chyba 140 euro/ . Zona i corka wykupily jedynie mozliwosc kontaktu z delfinem z brzegu basenu .Ogolnie jak na moj gust warto spedzic tam prawie caly dzien. Pozdrawiam ! Napisane: 2012-04-25 16:12
|
AgnosticFront
Od: 2012-04-25
|